Wat kost een traplift precies?

De financiële kant
De totaalkosten van een Acorn traplift hangen af van een aantal factoren. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de lengte van de rail waar de lift op glijdt, het aantal bochten van de trap en of u voor opties kiest. Elke lift is sowieso maatwerk, omdat iedere trap anders is. Gemiddeld lopen de prijzen van ongeveer 2.700,- € (rechte trap, één verdieping en geen opties) tot meer dan € 6.500,-.

Om een exact bedrag voor de kostprijs van uw traplift te berekenen, kunt u het best een afspraak maken met Acorn. Wij komen vrijblijvend langs, bekijken de situatie bij u thuis en bepalen de meest geschikte stoellift voor u. Vraag zeker meer informatie over premies van de provincie of gemeente of over subsidies bij het Vlaamse Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Kopen of huren?
Een traplift kopen of huren heeft natuurlijk alles te maken met uw specifieke situatie. Als u maar tijdelijk gebruik maakt van de Acorn traplift is huren natuurlijk altijd voordeliger. Hebt u de lift langer nodig, dan is het voordeliger er één aan te schaffen. Als u kiest voor huur dan is Acorn verantwoordelijk voor de goede werking en het onderhoud van uw stoellift tijdens de volledige huurperiode. Onze servicemonteurs zijn zeven dagen per week beschikbaar.

Tweedehandse trapliften?
Als u maar over een klein budget beschikt, is een gebruikte Acorn traplift misschien een optie voor u. De keuze hangt natuurlijk af van het aanbod op de markt, maar de kwaliteit doet nooit onder voor één van onze nieuwe liften. Elke tweedehands stoellift van Acorn is volledig nagekeken en voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften. We bieden tweedehands trapliften te koop en te huur aan.

Acorn biedt altijd een oplossing op maat!

Offerte - Quote - Devis

Gratis offerte

U wenst meer informatie, een onderhoud of een gratis offerte?

Gamma - Gamme - Range

Ons gamma

Een traplift voor een draaitrap, rechte trap of voor buiten?

call us

Bel ons gratis

U wenst meer informatie, een onderhoud of een gratis offerte?